Saturday, February 15, 2014

Am mai auzit diversi poeți care spuneau sa bagi telefonul la frigider/congelator ca se


Nu recomand nimănui să facă acest lucru deoarece crește riscul apariției unor defecțiuni majore la terminal, mult mai grave decât un semnal wireless slab. Iată câteva riscuri: trecerea de la cald la foarte rece sau răcirea subită a unui telefon fierbinte pot defecta componentele electronice, care sunt sensibile la variații bruște de temperatură. Componentele sunt foarte mici, unele materiale se dilată și contractă, nu doriți să supuneți telefonul la astfel de condiții. condensul format în telefon poate dăuna permanent telefonului. bateria are o temperatură optimă de utilizare; dacă o puneți la frigider este posibil să îi scadă gradul de încărcare și chiar capacitatea pe termen small candy scoops lung. sticla ecranului este sensibilă la variația temperaturii. Poate nu stratul Gorilla Glass, dar anumite elemente din straturile interioare ar putea ceda și pot apărea micro-crăpături.
În small candy scoops plus, nu văd legătura dintre wifi și un telefon cald. Poate că procesorul mai taie din puterea semnalului wifi atunci când detectează că chipset-ul sau bateria s-au încălzit prea mult, cu gândul că astfel micșorează solicitarea componentelor electronice. Asta ar putea avea sens, caz în care recomandarea mea este să lăsați telefonul să se răcească natural. Lăsați-l câteva minute pe masă, cu ecranul stins, și se va răci. O mică “excursie” în congelator l-ar putea defecta iremediabil.
Mai mult, întrucât vin temperaturile scăzute, aveți grijă și când ieșiți din casă. Nu ieșiți cu telefonul în mână de la +20 de grade la -10 grade afară, acestă variație îi poate fi fatală. Când ieșiți din casă, puneți telefonul în interiorul hainei, small candy scoops poate la piept sau în poșetă, nu doar în buzunarul pantalonilor, unde practic este expus brusc temperaturii exterioare. Lăsați-l câteva minute în buzunar pentru a se aclimatiza înainte de a-l scoate pe stradă pentru a fotografia o pisică.
Am mai auzit diversi poeți care spuneau sa bagi telefonul la frigider/congelator ca se “repara” small candy scoops ca prin minune. Cred ca singurul lucru benefic al pastrarii telefonului la congelator e ca reusesti sa faci ceva condens intern si mai dai de lucru la diverse potcovarii de-astea de smartphoane.
Desi pare a fi o idee foarte proasta, ea functioneaza in cu totul alt fel fata de analiza ta. Prima data, cand a fost incercata, a fost inca de la primul iPhone si functiona (bineinteles selectiv). Nu are legatatura cu punctele marcate de tine.
1. Telefonul trebuie sa nu fie cald inainte, deci nu se trece de la foarte cald la rece, ci de la temperatura camerei la rece, asa ca nu va avea o mare problema. 2. Este de preferat sa se bage intr-un small candy scoops ziplock (sau pungulita normala) pentru a se evita condens sau alte suprize. 3. Telefonul trebuie oprit cat timp este in frigider/congelator, de preferat este sa fie bagata doar placa, fara display si baterie. 4. Tocmai efectul temperaturii scazute e cheia. De regula se intampla ca iPhone-ul sa nu mai aiba semnal gsm/wifi small candy scoops din cauza unui circuit integrat iar expunerea la rece reuseste uneori sa faca sa functioneze din nou acea piesa (aici e mai blury idea, dar e posibil pentru ca stratul izolator sa se contracte mai putin decat stratul de conductori si astfel sa se refaca anumite circuite intrerupte sau cine stie ce alte posibilitati ce au dus la defect).
10/12/2013 la 12:44 PM
Citind cele scrise de Marius P. m-am amuzat copios gandindu-ma ca exista unii care dau multe mii de lei pe-un telefon, dupa care umbla cu astfel de metode dubioase pentru a avea un semnal wireless mai bun. Cand solutia e una extrem de simpla. small candy scoops Il vinzi si-ti iei un telefon care deja are asta fara fel si fel de artificii rudimentare.
Problema cu Wifi la 4s se rezolva simplu. Telefonul sa aiba 50% baterie. Se da drumul la filmare cu blitzul aprins si se lasa 30 min pana ramane mort. Dupa ce s-a racit se baga la incarcat small candy scoops si Voila!
Alex
razorsbk
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> small candy scoops <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, small candy scoops că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.
Comentarii recente Liviu on O lege prost gândită: interzicerea închiderii small candy scoops caloriferelor Mihai on Hotelul Adam și Eva Gabi Miron on Mănuși! Orkidea on Hotelul Adam și Eva gogu on Hotelul small candy scoops Adam și Eva catalin on La volanul unei Toyota Auris Hybrid 2013 cipoc on Mănuși! Hotelul Adam și Eva » small candy scoops nwradu blog on Haideți cu mine la Amsterdam (pe 16-19 mai 2014)! Nino on Review Lenovo Yoga Tablet, o formă mai bună pent

No comments:

Post a Comment